Még nem regisztráltam

Életke

Pelenka, ruha, játékok – a leghasznosabb babalátogató ajándékok

Zádori Viktória
Zádori Viktória

Egy kisbaba érkezése mindig izgalmas, alig várjuk, hogy láthassuk, babusgassuk a csöppséget. Ilyenkor megrohamozzuk a bababoltokat és mivel ott minden cuki és édes, gondolkodás nélkül összevásárolunk dolgokat. Ezt semmiképp se tegyük – puhatolózzunk, hogy mire is van valóban szüksége a családnak.

Szerinted melyik a leghasznosabb ajándék egy újszülöttnek és családjának?

A lista elemeit (bejelentkezés után) a mellettük található nyilakkal vagy drag&drop módszerrel tudod rendezni. Ha véglegesnek érzed a rangsorod, nyomj a Mentés gombra.

7 szavazat.
Two women sitting in armchairs and talking. Woman psychologist talking to patient woman. Coach giving hands to smiling woman. Therapist's gestures. Female talking in coworking office

Segítség, figyelmesség

Ez az ami megfizethetetlen, mégis ingyen van. Egy cseppnyi figyelmesség az anyukának, főleg, ha van másik gyerek is a családban. Ne várd, hogy vendégül lássanak, vigyél pár finom falatot és kérdezd meg, mire van szükségük, miben tudsz segíteni.

Piles of diapers

Pelenka

Naponta nagyjából 8 darab fogy, így biztosan nem fog megsértődni a család, ha kap plusz egy csomaggal. Az aktuális méretre érdemes rákérdezni.

Baby footprints inked on paper

Emlékőrzők

Remek babaváró ajándék lehet egy babakönyv, babanapló vagy éppen egy lenyomatkészítő, ami megőrzi a csecsemőkor emlékeit.

Happy laughing baby wearing yellow hooded duck towel sitting on parents bed after bath or shower. Clean dry child in bedroom. Bathing and washing of little kids. Children hygiene. Textile for infants.

Baba törülköző

Kedves és praktikus ajándék. Sokféle található az üzletekben, és hamar ki is növi a csöppség.

handsome man offering surprise present invitation in envelope gift to his young woman valentine girlfriend

Ajándékutalvány

Ha biztosra akarsz menni, vagy nem közeli baráthoz mész, vegyél nekik egy lakberendezési vagy bababolti utalványt, amit bármikor fel tudnak használni.

Set of children bodysuits pastel colored on clothes hangers.

Babaruha

Babaruhákból sosem elég! Érdemes figyelni a szülők ízlésére, az évszakra, és a leginkább a méretre. Inkább válassz nagyobbat, egyszer úgyis belenő a baba.

Young mother holding her newborn baby while gently rocking in a rocking chair.

Takaró

Utazáshoz, sétához, de otthon is jól jön belőle minden helyiségben.

Adorable baby girl playing with bedside lamp in nursery. Happy kid sitting on bed with nightlight. Little child at home in the evening before sleep

Kislámpa

A hálószoba dísze lehet, és kedves figurástól a csillagoson át rengeteg féle van már, igazán egyedi ajándék.

Cute baby boy, playing with toys in a sunny living room, lying down on the sofa

Készségfejlesztő játék

Millió típus közül válogathatsz, így szinte biztos, hogy még nem szerezték be pont ugyanazt. Lehet fürdőszobai, színes, zörgő, mintás, csak győzz választani.

Pink pacifier with handmade playful chain with the baby name on a wooden surface

Cumitartó lánc

Már akár névvel ellátottat is könnyű találni. Legszemélyesebb, ha saját kezűleg készíted el, és nemcsak cuminak, de rágókához és a baba kedvenc plüssállatához is jól passzol.