Még nem regisztráltam

Kult

Bruce Willis, Danny DeVito, Susan Sarandon – a legnagyobb sztárok, akik felbukkantak a Jóbarátokban

Zádori Viktória
Zádori Viktória

Az ikonikus szitkom, ami 1994 és 2004 között meghódította a világot, Rachel, Ross, Monica, Chandler, Joey és Phoebe karakterein túl számos hírességet is felvonultatott.

Szerinted kié volt a legjobb vendégszerep?

A lista elemeit (bejelentkezés után) a mellettük található nyilakkal vagy drag&drop módszerrel tudod rendezni. Ha véglegesnek érzed a rangsorod, nyomj a Mentés gombra.

 

7 szavazat.

George Clooney és Noah Wyle

Rachel kificamítja a bokáját, de Monicának adja ki magát, hogy igénybe vehesse az egészségbiztosítását. A kórházban találkoznak a Vészhelyzet című sorozat két dokijával, majd egy dupla randin próbálják fenntartani az identitáscsere látszatát.

Danny DeVito

A lánybúcsúja közben Phoebe hangot ad annak, hogy sztriptíztáncost várt a puccos buli helyett, így utolsó pillanatban Monica és Rachel megpróbál szerezni egyet. Erre megjelenik a táncos, akit Danny DeVito alakít, ami már önmagában nagyon vicces.

Julia Roberts

Chandler egy forgatáson találkozik egy régi iskolatársával, Susie Moss-szal, akit régen sokat ugratott. Randizni kezdenek és Chandler azt hiszi, hogy a nő perverz, amikor arra kéri, hogy vegye fel egy bugyiját, de később kiderül, hogy csak bosszút akart állni egy gyerekkori csínytevésért.

Bruce Willis

Willis három epizódon át alakította Paul Stevenst, vagyis Ross fiatal barátnőjének apját, aki Rachellel kezdett randizni. A legenda szerint Bruce Willis azután játszott a Jóbarátokban, hogy elvesztett egy fogadást Matthew Perryvel szemben, amikor mindketten szerepeltek a Bérgyilkos a szomszédom című filmben. Willis végül Emmy-díjat nyert a szerepért, szóval azért elég jól járt az egésszel.

Susan Sarandon

Joey Életünk napjai karaktere agyátültetést kap, és a donor a sorozat egyik női szereplője. A színésznő, aki őt alakítja (Susan Sarandon) nem tudja, hogy kiírják a sorozatból. A sokk után megmutatja Joeynak, hogyan kell eljátszania a karakterét, ha már ő kapja meg az agyát.

Gary Oldman

Gary Oldman egy híres színészt alakít, aki Joey mellett dolgozik egy filmben, amely első világháborús katonákról szól. Oldman karaktere végig köpköd a párbeszédük alatt, amit végül Joey kénytelen viszonozni.

Charlie Sheen

Charlie Sheen játszotta Phoebe egyik szeretőjét. Az amerikai haditengerészet tagjaként Sheen karaktere visszatér New Yorkba, hogy két hétig együtt lehessenek. A nő bárányhimlős lesz, amitől pánikba esik és lepel alatt várja a férfit, de aztán miután a férfin is megjelennek a kiütések, együtt vészelik át a kórt.

Winona Ryder

Rachel összefut Ryder karakterével, Melissa Warburtonnal, egy főiskolai barátnőjével, akit egy este megcsókolt, miután túl sokat ivott. Csalódottan hallja, hogy Melissa ebből semmire sem emlékszik. Hogy bebizonyítsa Phoebe-nek hogy tényleg csókolóztak, Rachel újra megcsókolja Melissát. Melissa ekkor bevallja, hogy abszolút emlékszik mindenre, és hogy azóta is szerelmes Rachelbe.

Christina Applegate

Reese Witherspoon mellett ő alakította Rachel egyik elkényeztetett húgát, Amy-t két részben is. Egyik legemlékezetesebb jelenete amikor elviszi nővére kisbabáját, Emmát (akit következetesen Ellának szólít), hogy a szülei beleegyezése nélkül fülbevalót lövessen a fülébe. Mentségére szólva kizárólag azért tett ilyet, hogy kisebbnek tűnjön tőle Emma orra. Egyébként a szerepért Applegate Emmy-díjat kapott.

Ben Stiller

Ben Stiller karaktere Tommy volt, aki Rachellel randizott, és lassan fény derült rendkívül lobbanékony természetére. Mindenkivel ordított, még a csibével és a kacsával is.

Brad Pitt

Brad Pitt alakítja Will Colbertet, aki együtt járt középiskolába Ross-szal, Monicával és Rachellel. A hálaadási vacsora közben Will elmeséli, hogy tagja volt az „utálom Rachel Greent klubnak”-nak, ahol ő és az egyetlen másik tag, Ross azt a pletykát terjesztették, hogy Rachelnek férfi és női nemi szervei is vannak. Ekkor egyébként Brad Pitt és a Rachelt alakító Jennifer Aniston még bőven házasok voltak.

Jennifer Coolidge

Jennifer Coolidge játszotta Phoebe és Monica régi szobatársát, Amanda Buffamonteezit, aki hamis brit akcentusával és fellengzős szövegével az őrületbe kergeti a lányokat.