Még nem regisztráltam

Bulvár

Pornó, tűzoltók, kutyapiszok – a legfurcsább eljegyzések

Anna Csákó

Mára egész iparág épült nemcsak az esküvőszervezés, de az eljegyzések köré is, hiszen mindenki arra vágyik, hogy az igen kimondásáról szóló mesét az unokák is álmodozva hallgathassák. Ilyen erős elvárások terhe alatt a legkisebb baki is ronthat az örömön, de az alábbi – korábbi cikkeinkből válogatott – esetek annyira extrémek, hogy az érintettek talán legszívesebben el sem mesélnék őket.

Neked melyik vette volna el a kedved az „igen” kimondásától?

A lista elemeit (bejelentkezés után) a mellettük található nyilakkal vagy drag&drop módszerrel tudod rendezni. Ha véglegesnek érzed a rangsorod, nyomj a Mentés gombra.

6 szavazat.
Rebecca Nelson / Getty Images

Más mond nemet

Például az anyád, te meg felméred a terepet, és inkább kisétálsz a helyzetből. Legalábbis ez történt azzal a férfival, aki meg szerette volna kérni barátnője kezét a családja társaságában, de a leendő örömanya nemet mondott a mennyasszony előtt.

Tatsiana Volkava / Getty Images

Nem emlékeztek

Az eljegyzés azon pillanatok egyike, melyekre (nem a listán szereplő esetekben) életünk végéig szeretnénk emlékezni – előfordulnak azonban helyzetek, mikor már ez másnap sem sikerül. Egy nő hét hónapon keresztül szervezte álomesküvőjét abban a biztos, de téves tudatban, hogy vőlegénye is emlékszik a lánykérésre; míg egy másik férfi altató hatása alatt kérte meg barátnője kezét.

Nem volt egyedüli eset

Nem szokatlan, ha valaki több házasságot is a háta mögött tud, de vannak, akik ezeket párhuzamosan kívánják folytatni. Egy dél-afrikai férfi azon túl, hogy egy zsúfolt McDonald’s-ot választott helyszínül a lánykéréshez, még viselte másik házasságát szimbolizáló gyűrűjét, mikor feltette a nagy kérdést. Ennél is speciálisabb volt, mikor „a világ legjobban hasonlító ikerpárját” egyszerre kérte meg közös barátjuk.

Maria Korneeva / Getty Images

Börtönnel fenyegették

Egy miami ingatlanfejlesztő és moldvai barátnője a Bahamákon szerették volna megejteni az eljegyzést, azonban a lányt nem engedték be az országba: úgy vélték, prostituált, így tovább küldték a nagykövetségre, ahol állítólag börtönnel is fenyegették.

Ted Horowitz Photography / Getty Images

Kihívták rájuk a tűzoltókat

És ez nem is olyan ritka, mint elsőre tűnik.

  • Egy itthoni incidens a Tisza partján történt, miután a reménybeli vőlegény szívet formázott mécsesekből, és egy gyanútlan járókelő azt hitte, valaki gyújtogat, ezért hívta a 105-öt.
  • Kaliforniában a vőlegény maga volt a tűzoltó, így élt az egyenruhája adta plusz lehetőséggel, és csapatostul vonult ki kedveséhez – csak tűzoltás helyett leányt kérni mentek.
Sergio Amiti / Getty Images

A szabály az szabály

Egy férfi Disneylandben szerette volna megkérni mennyasszonyát, de az egyik dolgozó közbelépett, kikapta a gyűrűt a kezükből, és kitessékelte őket a területről – a lánykérés választott helyszínén ugyanis nem tartózkodhattak volna látogatók.

Buck Forester / Getty Images

Lefejelte egy zsiráf a mennyasszonyt

A lánykérés egy szafariparkban történt, ahol a megható pillanathoz egy zsiráf is csatlakozni szeretett volna. A nőnek nyakmerevítőre volt utána szüksége, de a lényeg, hogy igent mondott.

Dragos Nistor / 500px / Getty Images

Gyűrű a homokban

Ausztráliában egy férfi hatalmas csinnadrattával készült az eljegyzésre (volt sok mécses, zene, óriás felirat, közönség, tenger) – csak a gyűrű belepottyant a homokba. Körülbelül húsz perc alatt nagyjából húsz résztvevő segítségével végül sikerült megtalálni.

olegbreslavtsev / Getty Images

Átléptek a vőlegényen

Ha az ember közterületre tervezi a lánykérést, számolnia kell a többi ember figyelmetlenségéből vagy tapintatlanságából származó rizikófaktorral: egy izlandi turistalátványosságnál konkrétan átléptek a szerelme előtt gyűrűvel térdeplő férfin. Hasonlóan kellemetlen lehetett, mikor egy különleges vízesés előtt történt a nagy esemény, ám a háttérben egy turista ugyanazt a pillanatot találta legmegfelelőbbnek a fényképezkedéshez.

ThamKC / Getty Images

Belepiszkított a kutya

Egy kanadai pár barátaik és családjuk körében tervezte az eljegyzést, amin kutyájuk is részt vett. A férfi elmondta, hogy szeretné, ha felejthetetlen lenne ez a pillanat, majd letérdelt kedvese elé – a kutya pedig ha nem is értette gazdája szavait, de gondoskodott azok beteljesüléséről.

Gang bang parti után tette fel a kérdést

Egy pár közös élete legszebb napjának azt találta, mikor egy gang bang pornóforgatáson vettek részt közösen – ami után a többiek jelenlétében eljegyezték egymást.

Peter Dazeley / Getty Images

Kommandósok törtek rá

Te ártatlanul hazaérkezel külföldről, de a barátod helyett egy ismerősötök visz haza, majd a házatok előtt egy fekete kisbuszból kommandósok pattannak ki, akik a csomagtartótokban egy zacskó fehér port találnak, és téged gyanúsítanak a birtoklásával – ám a zacskóból előkerül egy jegygyűrű. Ha másért nem, ijedtedben biztos igent mondasz.

Gerardo Vieyra / NurPhoto / Getty Images

Kindertojás szorult a nemi szervébe

Benne a gyűrűvel. A nagy kérdést ez esetben a nő tervezte feltenni, amihez elrejtett a vaginájában egy kindertojás-kapszulát – csak azzal nem számolt, hogy a játék keresztbe fordul a rejtekhelyén, és végül csak orvosi beavatkozással fogják tudni azt eltávolítani.