Még nem regisztráltam

Bulvár

Apa hamvai az orrba, kokain a fenékbe – a legdurvább dolgok, amiket sztárok bevallottak memoárjukban

Anna Csákó

Világsztárok esetén felmerül a kérdés, mennyire tartoznak a magánéleti ügyes-bajos dolgaik több százezer, vagy akár több millió vadidegenre. Ha ugyanezeket magukról osztják meg, ráadásul önéletrajzi könyvükben, az előbbi dilemma értelmét veszti – mi a ranker.com listája alapján ilyen történeteket hoztunk.

Szerinted melyik a legdurvább?

A lista elemeit (bejelentkezés után) a mellettük található nyilakkal vagy drag&drop módszerrel tudod rendezni. Ha véglegesnek érzed a rangsorod, nyomj a Mentés gombra.

7 szavazat.
FLORIAN WIESER / APA-PictureDesk / AFP

Anthony Kiedis

A Red Hot Chili Peppers énekese arról mesélt 2005-ben megjelent memoárjában, hogy tinédzserként gyakran besegített édesapjának a családi vállalkozásba – ami abból állt, hogy reptereken keresztül, bőröndökben csempésztek marihuánát.

KEVORK DJANSEZIAN / NORTH AMERICA / Getty Images / AFP

Ozzy Osbourne

Az irodalmi díjjal is kitüntetett rocksztár I Am Ozzy című könyvében – amellett, hogy egyszer leharapta egy élő denevér fejét a színpadon –, arról is említést tesz, hogy drog hatása alatt majdnem meggyilkolta volt feleségét, Sharon Osbourne-t.

Vincenzo PINTO / AFP

Mel B

A 2010-es évek közepén a Spice Girls zenekar egykori tagja, Mel B egy tehetségkutató műsor zsűritagjaként súlyos kokainfüggőséggel küzdött. Már a reggeli rutinja részeként felszívott két csíkot, hogy átvészelje a napot, de amint könyvében is írja, a kábítószer csak rontott a mentális állapotán, és még intenzívebbé vált a depressziója és paranoiája.

Cindy Ord / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / AFP

Keith Richards

A Rolling Stones zenekar rocksztárja leírta 2010-es Élet című könyvében, hogy felszívta édesapja hamvait. Igen, az orrába. Állítása szerint, mikor kinyitotta az urnát, a szél kifújta a hamvakat, és nem volt képes csak úgy lesöpörni az asztalról, így ez a megoldás maradt.

Alberto E. Rodriguez / NORTH AMERICA / Getty Images / AFP

Bono

A U2 frontemberét számos támadás érte karrierje során; 2022-ben megjelent könyvében arról ír, hogy az IRA terrorszervezet célpontként tekintett a feleségére, emellett egy híres dublini bandavezér állítólag a lányait szerette volna elrabolni, és hónapokon keresztül megfigyelték az énekes családját.

David Redfern / Redferns / Getty Images

Miles Davis

A jazzlegendának 1990-ben jelent meg a memoárja, melyben bevallja, hogy a legapróbb dolog miatt is megütötte feleségét – hozzátette, hogy „rosszul érezte magát” emiatt.

David M. Benett / Getty Images / Netflix

Grace Jones

A modell részletesen kifejtette 2016-os memoárjában, milyen módokon szeretett kokaint használni – miután annak orrba történő felszippantását nem preferálta.

Lisa Lake / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images / AFP

Steven Tyler

Az énekes 2011-ben megjelent könyvében írta le, hogy kései húszas éveiben három évig együtt élt a kapcsolatuk elején még csak 16 éves Julia Holcombbal – akinek a gyámja is lett, a lány szüleinek beleegyezésével.

Dia Dipasupil / Getty Images / AFP

Zayn Malik

A One Direction nevű fiúbanda énekese 2015-ben túl nagy stresszre hivatkozta lépett ki zenekarából egy turné közepén. Következő évben megjelent memoárjában arról írt, hogy kilépése idején súlyos étkezési zavara volt, így előfordult, hogy akár napokig egyáltalán nem vett magához ételt.

PHOTOTHEQUE LECOEUVRE / Collection ChristopheL / AFP

Britney Spears

A 2023 októberében megjelent A bennem lévő nő című memoárjában az énekesnő sok olyan részletet tár fel, melyekről korábban nem beszélt a sajtónak – többek között elárulja, hogy húszas éveiben teherbe esett Justin Timberlake-től, de az énekes még korainak tartotta a családalapítást, így az abortusz mellett döntöttek.