Még nem regisztráltam

Bulvár

Robert Downey Jr., Ryan Gosling, Kate Hudson – színészek, akiknek meglepően jó hangjuk van

Zádori Viktória
Zádori Viktória

Sokak szerint elvárás, hogy egy színész énekhangja viszonylag jó legyen, de azért ez nem magától értetődő. Vannak rejtett tehetségek, akiket sose hallhattunk még énekelni, míg mások próbálkoztak korábban, sőt tinisztárok is lettek a ’90-es években.

Szerinted kinek lenne érdemes a karrierjét a popsztárság irányába terelni?

A lista elemeit (bejelentkezés után) a mellettük található nyilakkal vagy drag&drop módszerrel tudod rendezni. Ha véglegesnek érzed a rangsorod, nyomj a Mentés gombra

5 szavazat.

Colin Farrell

A színész 17 éves korában felvételizett a Boyzone nevű ír fiúbandába, de végül nélküle alakult meg a csapat, és ő lehorgonyzott a színészmesterségnél.

Ryan Gosling

A ’90-es években a Mickey Mouse Club tinisztárjaként állt a színpadon, még a Backstreet Boysba is majdnem bekerült. Később több filmjében is énekelt, például a Kaliforniai álomban vagy a Barbie-ban.

Robert Downey Jr.

Hangja hasonlít Stingére, énekeltek is közösen egy sorozatban, ezt követően a színész fellépett a Sting 60. születésnapja alkalmából rendezett koncerten is.

Tom Hiddleston

A Marvel Lokiját alakító színész 2015-ben Hank Williams zenészt alakította a filmvásznon, emellett szívesen adja énekhangját mesehősöknek is, például a Csingiling és a kalóztündérben.

Jeremy Renner

A 2023 első napján balesetet szenvedett Marvel-hős játszott zenekarban, énekelt filmben, évek óta szívesen vesz részt zenés megmozdulásokban, videoklipet is forgatott.

Sarah Hyland

A Modern család című sorozat üdvöskéje számos zenei projektben  tűnt fel, több show műsorban is ragadott mikrofont – nem kis sikerrel.

Hugh Laurie

A Dr. House sztárja nem csak kiváló színész, de énekes és zongorista is. Tagja egy blueszenekarnak, a Copper Bottom Bandnek.

Kate Hudson

A videót elnézve Goldie Hawn lányának nem lehetett egyszerű eljátszania a Hogyan veszítsünk el egy pasit 10 nap alatt című filmben, hogy borzalmas énekhangja van.

Simu Liu

A Shang-Chi és a tíz gyűrű legendája sztárja nemcsak meglepően jó hanggal rendelkezik, de gitáron is játszik. Néhány alkalommal már megcsillogtatta ezt az oldalát is.

Jamie Foxx

A színész több magyar hírességgel is zenélt együtt budapesti látogatásai során. A hírek szerint lányának is kiemelkedő énekhangja van.