Még nem regisztráltam

Életke

Ezeknél a pároknál 46, 51 vagy 56 évnyi korkülönbség sem állhatott a szerelem útjába

Anna Csákó

A szerelem vak, kortalan és nem ismer határokat. Alább a példák, hogy ez mennyire igaz.

Számodra melyik a leghihetetlenebb?

A lista elemeit (bejelentkezés után) a mellettük található nyilakkal vagy drag&drop módszerrel tudod rendezni. Ha véglegesnek érzed a rangsorod, nyomj a Mentés gombra.

8 szavazat.
StephM2506 / Getty Images

Özvegyasszony

Almeda és Gary Hardwick az akkor 70 éves nő fiának temetésén találkoztak először, két héttel később pedig már házastársakként üdvözölték egymást, hiába, hogy a fiú csak 17 éves volt.

Paul Bradbury / Getty Images

Nagypapa

Akár Terzel Rasmus nagyapja is lehetne a nála 51 évvel idősebb férje, tekintve, hogy a férfi unokái idősebbek az ifjú feleségnél. Ennek ellenére a vonzalmuk kölcsönös, és ki-ki a korának megfelelő módon támogatja a másikat.

Apa

Mikor a harmincas éveiben járó Carrie a nála 33 évvel idősebb párjával étterembe megy, és a férfit az apjának nézik, kellemetlenebbnek tartanák kijavítani a téves feltételezést. Sokan ítélkeznek felettük, de a férfi fiai „állati dögösnek” tartják a náluk alig idősebb mostoha anyjukat.

Luis Alvarez / Getty Images

Nagyapa özvegye

Április végén hunyt el 104 éves korában az a nő, aki volt férjének egy előző házasságából született unokájával ápolt romantikus kapcsolatot. A férfi kitart amellett, hogy a köztük lévő 56 év ellenére szerelmük valódi volt.

Fekete özvegy

Néhányan így hívják azt a 24 éves nőt, aki legutóbb 60 éves kedvesét cserélte egy 62 éves férfire – pedig idősebb exei még élnek. A párt egyébként a nő édesanyja adta össze, mindössze egy hónappal kapcsolatuk kezdete után.

Joos Mind / Getty Images

Aranyásó

Vagyis önbevallás alapján épphogy nem nevezné magát annak az a 32 éves nő, akinek legutóbbi kedvese a hetvenes éveit tapossa. Chloe Amour szerint az emberek tévesen gondolják, hogy érdekből kerül össze nála jóval idősebb férfiakkal – próbálkozott fiatalabbakkal is, viszont csak olyannal hajlandó kezdeni, aki minimum 206 ezer dollárt (körülbelül 74 millió forintot) keres.

Klaus Vedfelt / Getty Images

Angol tanárnő

Egy menekülteknek tartott órán indult a brit Christine Haycox és a tunéziai Hamza Dridi ismeretsége. Mára házasok, a 39 éves férfi „királynőként” bánik feleségével, nemi életükre pedig a legtöbb pár irigy lehetne – dacára a köztük lévő 34 évnek.

Luis Alvarez / Getty Images

Sugar Daddy

Ez volt annak a társkeresőnek a neve, ahová három válást követően az 56 éves Scott regisztrált, hogy rátaláljon élete párjára. Az igaz szerelem végül egy 20 éves nő képében érkezett meg.

Üzletember

A 25 éves Fabienne egy jótékonysági rendezvényen találkozott kedvesével, a 71 éves Dennisszel. Azonnal számot cseréltek, és az üzletember-műsorvezetőnő páros állítja, nem a pénz miatt vannak együtt, hiszen megosztják a költségeket.

Billy Coleman / Telemundo / NBCU Photo Bank / Getty Images

Művésznő

A kolumbiai színésznő, Alina Lozano első gyermekét várja a nála 31 évvel ifjabb kedvesétől. A 24 éves influenszer gyermekkorában még távolról rajongott a nőért, aki mára a törvényes felesége.