Még nem regisztráltam

Életke

Rúzs, tampon, hajgumi – a legfontosabb dolgok, amik nem hiányozhatnak egy nő táskájából

Zádori Viktória
Zádori Viktória

Bár sokszor a női táskát feneketlen kútnak tartják a férfiak, a nők minden helyzetre fel vannak készülve. Az alapokon túl, mint a telefon, kulcs vagy a pénztárca, a nők igen sok hasznos holmival vannak felvértezve minden egyes nap.

Szerinted melyik a legfontosabb holmi egy női táskában?

A lista elemeit (bejelentkezés után) a mellettük található nyilakkal vagy drag&drop módszerrel tudod rendezni. Ha véglegesnek érzed a rangsorod, nyomj a Mentés gombra.

8 szavazat.
A pack of tissue paper isolated on white background

Zsebkendő

Hideg időben vagy megható helyzetekben a zsebkendő bizony elmaradhatatlan kellék.

Menstrual bag with cotton tampons and sanitary pads

Női higiéniai termékek

A nehezebb napokon bizony szükség van a nőknél, hogy a táskájukban legyen pár tisztasági eszköz, amivel egész nap komfortosan érezhetik magunkat. Nem mellesleg, soha nem lehet tudni, hogy mikor lesz éppen egy másik nőtársunknak szüksége rá.

Fájdalomcsillapító

Sosem tudhatjuk, mikor hasít belénk a fájdalom, legyen az hasi görcs vagy fejfájás. Így az lehetetlen, hogy egy női táska ne tartalmazzon valamilyen típusú fájdalomcsillapítót.

Close up view of woman person using small portable antibacterial hand sanitizer on hands.

Kézfertőtlenítő

A Covid kitörése óta nem létezik olyan nő, akinek ne lenne a táskájában legalább egy kézfertőtlenítő, hiszen sose tudhatjuk, mikor lesz szükségünk kezeink gyors megtisztítására.

Hajgumi

Hányszor kerül egy nő olyan helyzetbe, ahol egyszerűen zavaró, ha az arcába lóg a haja? A hajgumi ebben az esetben életmentő tud lenni.

Woman combing hair with natural wooden comb, caring for herself in a natural and organic way

Fésű

Egy szelesebb reggel a munkába menet bizony megbolygathatja frizuránkat. Ezért szinte elengedhetetlen, hogy ne legyen nálunk egy fésű, amivel könnyedén rendezhetjük hajunkat.

Mint flavoured chewing gum on a blue background.

Rágógumi

Az irodai ebédek után jólesik, ha szánk higiéniájára is figyelmet fordítunk. Erre a leggyorsabb megoldás egy rágógumi, így a kellemetlen lehelet egy pillanat alatt a múlté lehet.

Lip balm stick, lip moisturizer, lip care product, skin care

Rúzs vagy ajakbalzsam

Legyen szó ajakbalzsamról, egy természetes hatású vagy akár alkalmi rúzsról, általában több is hever belőlük a táskák alján.

Man using Hand Cream. Skincare routine for men concept. Dublin Ireland

Kézkrém

Főleg a hideg időben jelentkező probléma, hogy hamar kiszárad a kezünk. Egy nőnek erre is van megoldása: a táskába dobható kézkrémek segítenek az azonnali hidratáltságban.

A compact, compact mirror in women's hands. On a lilac bright background. Makeup female accessories

Zsebtükör

Egy rúzs, egy fésű mit sem ér a táskánkban, ha nem látjuk, mit csinálunk. Itt jön a képbe a zsebktükör, amely kis helyen is elfér.

African American woman spraying perfume on wrist

Parfüm

Néha napközben nem árt, ha felfrissítjük magunkat, ehhez pedig kedvenc parfümünk utazó kiszerelése kiváló választás. Kompakt és kicsi, de így egész nap illatosak maradhatunk.