Még nem regisztráltam

Bulvár

Selena Gomeztől Khaby Lame-ig – ők a legnépszerűbb tiktokerek

Zádori Viktória
Zádori Viktória

Van, aki nem érti és utálja, más (esetleg titkon) imádja az elmúlt évek legsikeresebb applikációját, a TikTokot. Ebben a listánkban összegyűjtöttük azokat a felhasználókat, akiket a legtöbben követnek a felületen.

Ki közülük a kedvenced?

A lista elemeit (bejelentkezés után) a mellettük található nyilakkal vagy drag&drop módszerrel tudod rendezni. Ha véglegesnek érzed a rangsorod, nyomj a Mentés gombra.

6 szavazat.

@selenagomez - 58.7 millió követő

A kezdetben Disney-színészként, később énekesnőként befutott Selena Gomez az utóbbi években főleg szépségápolási márkáját építette, hatalmas sikerrel. Márkája, a Rare Beauty egyike a legkeresettebb szépségápolási termékeknek. A márka népszerűségéhez nagyban hozzájárult a sztár TikTokos jelenléte.

@khaby.lame - 162 millió követő

Polgári nevén Khabane Lame szenegáli születésű, de Olaszországban élő közösségimédia-sztár, aki 2020-ban lett világhírű a TikTokon vicces reakcióvideóival, melyekben furcsa és egyáltalán nem hasznos tippekre reagált. Elég hamar lett a platform elsőszámú, legkövetettebb profilja, és ez jövedelmező is lett számára: hosszútávú szerződést kötött egy ismert divatmárkával, ráadásul az Italy’s Got Talent tehetségkutató zsűrijébe is beválasztották a tavalyi évben.

@charlidamelio - 153 millió követő

A még csak 19 éves Charli D’Amelio táncos múltja adta meg a kezdő löketet, hogy kombinálja tánc iránti szeretetét a TikTok-platform adta lehetőségekkel. Az akkor még csak 14 éves lány egy csapásra szupersztár lett táncos videóival és hamar az élbolyba került. Testévérével, a szintén influenszer Dixie-vel azóta közös ruhamárkát alapítottak, számos divat-, és szépségápolási márka arcai lettek, így ketten ma már meghatározó karakterei a fiatal generációnak.

@bellapoarch - 94 millió követő

A nehéz körülmények között felnövő Bella Poarch katonaként szolgált 3 évig, majd ezt követően vált szinte egy este alatt a közösségi média megasztárjává. A Fülöp-szigetekről származó lány egy virális dalra készített videójával érte el ezt, ritmusos fejmozgása és babaarca azonnal ismertté tette. Karrierjét nem csupán az influenszerség tölti ki: énekesként sikert sikerre halmozva adja ki legújabb számait.

@mrbeast - 94 millió követő

Jimmy Donaldson, másnéven MrBeast karrierje kezdetén a YouTube-on ért el sikereket, videóiban különböző számítógépes játékokon játszott, majd egyre több kihívással teli videót készített, amik közül a sikert számára egy olyan hozta, amiben 100 000-ig próbál elszámolni. Ezt követően egyre grandiózusabb kihívásokról készített felvételeket, és pénzt nem sajnálva valósította meg őrültebbnél őrültebb ötleteit. Donaldson nem csak YouTube és egyben TikTok sztár, de számos üzleti befektetés is van már a háta mögött.

@addisonre - 89 millió követő

Hasonlóan Charli d’Amelióhoz, Addison Rea is táncos videóival futott be a platformon. A kivételes szépségű lány ki is használta a kínálkozó lehetőséget, így saját podcastot indított, reklámkampányokban szerepelt, saját szépségápolási márkáját is megalapította, illetve énekesként és színésznőként is próbálgatja szárnyait.

@zachking - 81.4 millió követő

A bűvészmutatványok királya, aki valójában tökélyre feljesztette a videói digitális szerkesztését, hogy úgy tűnjön, mintha trükköket mutatna be, több platformon, péládul a YouTube-on és a Vine-on is népszerű volt,, mégis a TikTok hozta meg számára a legnagyobb sikert. Legismertebb videójában úgy tűnik, mintha egy seprűn lebegne, ám mindez csak a tőle megszokott trükkök egyike.

@therock - 74.4 millió követő

A színész Dwayne „The Rock” Johnson nemcsak humoros és akciódús alakításai révén ismert: karakteréhez passzoló, személyes megközelítésű TikTok profilját is előszeretettel követik a rajongói. Oldalán szívesen oszt meg személyes jellegű videókat, továbbá sűrűn lep meg olyan családokat, akiknek sokat jelent személye.

@willsmith - 74 millió követő

Will Smith-t mindenki színészként és rapperként ismeri leginkább, de a TikTokon való magas követőszáma még így is kicsit meglepő. Az utóbbi években megdöbbentő nyilvános szerepléseiről és kijelentéseiről ismert előadó csatornáján gyakran mutat vicces videókat kollégáiról és családjáról, emellett pedig saját podcast csatornáját is népszerűsíti.

@bts_official_bighit - 64.5 millió követő

Az utóbbi évek legsikeresebb koreai fiúbandája, a BTS, teljesen új irányt mutatott a zeneiparban. A Grammy-díjas együttes olyan számairól ismert, mint a Dynamite vagy a Butter. 2017-ben kerültek be nemzetközileg is a köztudatba, óriási rajongótábort gyűjtöttek maguk köré, így érthető, hogy TikTok profiljuk miért ilyen sikeres.