Még nem regisztráltam

TechTud

Az elmúlt 20 év ikonikus számítógépes játékai

Vörös Rebeka
Vörös Rebeka

A gamerek világa egyre színesebb: itt bizony sosem lehet unatkozni.

Neked melyik játék (volt) a kedvenced?

A lista elemeit (bejelentkezés után) a mellettük található nyilakkal vagy drag&drop módszerrel tudod rendezni. Ha véglegesnek érzed a rangsorod, nyomj a Mentés gombra.

12 szavazat.

The Witcher 3

A Witcher 3 egy középkori ihletésű játék, mely Rivia Geralt kalandjait követi. Politikai cselszövések, természetfeletti elemek és még sok izgalmas tényező várja a játékosokat.

LoL

A League of Legends, vagyis a LoL egy stratégiai játék, amely évek óta a világ legnépszerűbb játékai közé tartozik. Lényege, hogy három fős csapatok küzdenek egymás ellen. A harc egy nagy pályán folyik és a cél, hogy minél többet el tudjon foglalni az egyik csapat a másik területéből. A játékosok karakterei, a hősök, a játékok során egyre erősebbek lesznek és újabb képességeket szereznek.

Forza Horizon 5

Ha igazán élethű autós játékot keres valaki, akkor a Forza Horizonnal jól járhat. Képminősége kiváló és számos jármű kipróbálására van lehetőség.

World of Tanks

A 2010-es kiadású online játékban minden 1910 és 1970 közötti páncélozott harcjármű küzdelmét szimulálni lehet. A játékosok egymással folytatnak harcot. Összesen 500 tankot próbálhatnak ki a felhasználók a történelmileg hű, 3D-s virtuális környezetben.

Fortnite

2017-ben adták ki a Fortnite videójátékot, melyet az Epic Games fejlesztett ki. Három különböző verzióban érhető el. A Fortnite: Save the World fizetős játékmód, melyben négy játékosnak együtt kell különböző tárgyakat megvédeniük és zombiszerű lényekkel küzdenek meg. A Fortnite Battle Royal egy ingyenes változat, melyben 100 játékos harcol azért, hogy a legtovább maradjon játékban. A harmadik változat a Fortnite Creative, mely során a játékosok a fantáziájukat használva építhetik fel saját világukat.

Call of Duty: Warzone

Ez az ingyenesen játszható játék 2020 márciusában jelent meg. A Call of Duty videójáték-sorozat a második világháború és a hidegháború alatt, valamint a modern időkben és a jövőben játszódik.

Among Us

A 2018-ban megjelent Among Us népszerűsége a Covid 19 járvány és a karantén időszaka alatt ugrásszerűen megnövekedett. A játékosok között minden alkalommal kisorsol a rendszer egy vagy több Impostort. A többiek akkor nyerik meg a játékot, ha az Impostor kiesik.

Farmerama

A 2009-ben kiadott farmer-gazdálkodási szimulációs játék alig két év alatt 30 millió regisztrációval büszkélkedhetett. A Farmerama 31 nyelven elérhető, ingyenes online platform volt. A játék könnyen használható, jól kidolgozott.

Horse World Online

A lószerelmesek egyik kedvenc játéka lehet a Horse. Ez az ingyenes, online platform kidolgozott grafikát és élethű környezetet teremt. Logikája egyszerű, így egészen fiatal kortól lehet játszani vele.

Minecraft

A Minecraft a világ egyik legkedveltebb játéka. Napjainkban több, mint 126 millió aktív játékossal büszkélkedhet. Összesen öt mód van a játékban: túlélők, kreatívak, kemények, kalandok és nézők. A korlátlan építési lehetőség és kreativitás világa egy 3D-s térben igazán jó időtöltés.