Még nem regisztráltam

Bulvár

Ganxsta vs. Rékasi, Anettka vs. Pandora – a korábbi Sztárbox-évadok legjobb összecsapásai

Csontos Kata
Csontos Kata

Az RTL majdnem húsz év után támasztotta fel a Sztárboxot, a műsort, ahol celebek páholják egymást a ringben. 2004-ben és 2005-ben sugározták az első két évadot, az akkori bunyók alkalmával ráadásul a hírességek vélt vagy valós nézeteltéréseiket rendezték le pofonokkal.

Melyik meccs volt a legjobb?

A lista elemeit (bejelentkezés után) a mellettük található nyilakkal vagy drag&drop módszerrel tudod rendezni. Ha véglegesnek érzed a rangsorod, nyomj a Mentés gombra.

6 szavazat.

Ganxsta Zolee vs. Rékasi Károly

A Barátok közt rosszfiúját alakító Rékasi Károly Ganxsta Zolee-val szállt ringbe a 2005-ös Sztárboxban. A rapper saját bevallása szerint nem vitte túlzásba a felkészülést, mégis kiütéses győzelmet aratott. Rékasi a veréstől enyhe agyrázkódást is szenvedett. A meccs után balesetveszélyesnek nyilvánították a műsort, és felfüggesztették annak további forgatását.

Majka vs. Dopeman

Majka hidrogénszőke körszakállal lépett ringbe a gála főmérkőzésének beharangozott meccsen, hogy lebokszolja nézeteltérését korábbi mesterével, Dopemannel, amiért idő előtt kiszállt a rapper akkor készülő lemezéből. A műsort is azért vállalta el, hogy a gázsiból kifizesse tartozását. A küzdelmet egyhangú pontozással az ózdi hős nyerte meg.

Bebe vs. Kozso

Bebe, a Back II Black énekese afrikai zenére vonult be az arénába, ahol ellenfele, Kozso várta, akivel egykor közösen zenéltek, de személyes konfliktusaik miatt különváltak. Végül a bírók pontjai alapján Bebe nyerte meg a meccset.

VV Segal vs. VV Szabolcs

A ValóVilág első szériájának szereplője, Segal kihívta egy négymenetes bokszmeccsre a VV-győztes Szabolcsot az első bokszgálán. A találkozó a kihívó győzelmével zárult.

Survivor Tünde vs. VV Szilvi

„A szigetet túlélted, de az én ütéseimet nem fogod! Szívesen szétverem a fejed!” – üzente VV Szilvi előzetesen a Survivor-győztes Tündének. A nagy szavak ellenére később a volt villalakó lett a vesztes fél.

Anettka vs. VV Pandora

A Fővárosi Nagycirkuszban megrendezett műsorban ringbe lépett az egykori VV3-as Pandora és a Budapest TV műsorvezetője, Fehér Anettka. A pontozóbírók utóbbit hozták ki győztesként.

Fekete Pákó vs. VV Indián

A 2005-ös Sztárboxban csapott össze egymással Fekete Pákó és VV Indián, a valóságshow harmadik szériájának egykori játékosa. A nigériai mulatós-sztár jól kezdett, de Indián kocsmai bunyóban szerzett rutinjával hamar fölé kerekedett, és szó szerint kiütötte a ringből Pákót.

VV Leo vs. VV Frenki

2005. április 23-án szállt a ringbe a ValóVilág 3 két szereplője, Leo és Frenki, utóbbinak a mérkőzés végére a vér is eleredt az orrából. A találkozó nyertese egyhangú pontozással VV Leo lett.

Fresh Andi vs. Niki Belucci

A zenész Fresh Andi (aki korábban Majka párja volt, a műsor idején pedig éppen VV Frenkivel volt együtt) és az ex-pornósztár Niki Belucci elképesztően szoros küzdelme után a pontozóbírók 2:1 arányban az énekesnőt hozták ki győztesnek. Ezzel nem mindenki értett egyet a közönségben, hangos füttykoncert fogadta az eredményt.

Növényi Norbert vs. Fazekas Róbert

Növényi Norbert olimpiai bajnok birkózó, színész és pankrátor az Európa-bajnok diszkoszvető, Fazekas Róbert ellen állt ki a budapesti Nemzeti Sportcsarnokban, és győzelmet aratott a ringben.